Jednotné zásady obsluhy /

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Merkur, 1979
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 642
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01031nam a22003011 4500
001 65021
003 CZ PrSKC
005 20220316123839.0
008 970428s1979 xr ||| | cze
015 |a cnb000521553 
040 |a ABA001  |b cze  |c BOA001 
041 |a cze  |h cze 
044 |a cs 
072 |a 642  |x Číšnictví. Servírování  |2 konspekt  |9 19 
080 |a 642.6:642.58(024) 
245 0 0 |a Jednotné zásady obsluhy /  |c zpracoval autorský kolektiv 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1979  |e (Čes. Těšín :  |f Tisk 3) 
300 |a 139 s., 16 s. obr. příl. ;  |c 8° 
500 |a 6000 výt. 
500 |a Vazba Otakar Kovář 
650 7 |a veřejné stravování  |7 ph127084  |2 czenas  |9 90987 
650 7 |a restaurace  |7 ph116043  |2 czenas  |9 150078 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas  |9 108964 
910 |a CRG575 
942 |2 ddc 
999 |d 65021 
993 |0 0  |1 462070000189  |4 0  |6 KNĚŽICE  |7 0  |9 98375  |a 14.50  |b 0  |c KNE/0189  |d 2022-03-16  |e 0  |f KNEZICE  |g Kněžice  |h 14.50  |i 9  |l KNEZICE  |r 2022-03-16  |t 5  |w 2022-03-16  |y KN